Hej och välkommen till vår sida där du kan beställa egna motiv på. 

Hos beads and fun kan du i regel få vilket motiv du vill i diamant tavla. Tänk på att en del har copyright och måste då ha godkännande av ägaren till bilden i fråga.

När du beställer diamant tavlor i denna sektion så har den alltid leveranstid. Nu i Corona tider och när vi går mot jul har vi en förlängd leveranstid på 2-3 veckor som vanliga fall ligger på 1,5-2 veckor.

När du beställer väljer du om du vill ha rund eller fyrkantig pärla, du väljer också en storlek du känner passar för dig.

Du kan be om en förhandsvisning av oss när du beställer egna motiv, detta innebär att du får en visning av ditt motiv i storleken du valt med för och efter bild. Detta betyder att du kan bestämma om storleken är bra nog eller behövs vara större / mindre.

När ni skickar in egna motiv som ni tagit själva tänk på att färgerna inte alltid stämmer till 100%. Motiven från kameran byggs upp från pixlar och olika nyanser kommer fram som man kan tycka inte ska finnas i tavlan. Det kommer finnas färger som inte syns med blotta ögat just för detaljer, nyanser, skuggor, ljus osv.

Varje tavla har komplett kit med allt du behöver. Det medföljer pärlor, förtryckt och klistrad canvasduk, duttpenna, tråg, vax, pincett, 50 zippåsar och etiketter.

För att beställa något av motiven vi lägger ut kontaktar du oss via mejladress beadsandfun@telia.com så hjälper vi er vidare därifrån.

Rund eller fyrkantig pärla? 

DU VÄLJER